ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ανώτερος δικαστής του ΣτΕ,τα ναρκωτικά και η δικογραφία

Εισηγητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης-Κίμων Ευστρατίου, Σύμβουλος Επικρατείας, με θέμα: "Η προστασία των πτηνών και τον οικοτόπων κατά το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης"





Ροζ ιστορία φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από την περίεργη υπόθεση του ανώτατου δικαστικού και των τριών νεαρών οι οποίοι χθες το βράδυ εθεάθησαν να κινούνται περίεργα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη λέγοντας στους αστυνομικούς που τους εντόπισαν ότι ο 66χρονος εν ενέργεια λειτουργός τους προμήθευε ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για την έως τώρα ποινική του μεταχείριση.

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν την περίπτωση ο δικαστικός να είχε προγραμματίσει ραντεβού με τους 3 στο σπίτι του, το οποίο για κάποιον λόγο ματαιώθηκε ή δεν πρόλαβε να γίνει.

Ο δικαστικός, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθησαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός. Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ:https://www.dikastikoreportaz.gr/

Εισηγητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης-Κίμων Ευστρατίου, Σύμβουλος Επικρατείας, με θέμα: "Η προστασία των πτηνών και τον οικοτόπων κατά το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης"

Το Ίδρυμα Διοικητικού Δικαίου Μ. Στασινοπούλου ανακοίνωσε ότι το Σεμινάριο ιΔιοικητικού Δικαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Την εναρκτήρια συνεδρίαση του Σεμιναρίου θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Το πρώτο Σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6μμ. στην αίθουσα Ρακτιβάν του Συμβουλίου της Επικρατείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ :O Dr Θάνατος και οι ισχυρές πλάτεςΠΗΓΗ:https://www.dikastikoreportaz.gr/

ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΥΣΑ 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Υπουργείο Υγείας: Που είναι τα 10.000.000 ευρώ της δωρεάς κύριε Υπουργέ;-

=====================================================

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
ΣΕΛΙΔΑ 4 από 40
Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.
Οι τέσσερεις βασικές ομάδες επιτροπών θα είναι:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου
2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,
3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.
1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

ΣΕΛΙΔΑ 5 από 40
1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),
1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.
1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.
1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ., του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών ή εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.
1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.-


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια